Reserveren

LAATSTE KANS!

EDUCATIEVE ESCAPEROOM GEOPEND TOT NOVEMBER 2023

Geïnteresseerd in een bezoek aan de Educatieve Escaperoom? Reserveer dan snel een plekje!
Via onze online agenda kan je zelf een bezoek inplannen. Na je reservering ontvang je een automatisch bericht met de bevestiging. Let op! Soms belandt deze mail in de spambox.

 

Goed om alvast rekening mee te houden:

  • Minimaal 20 en maximaal 30 leerlingen per spel. Meer dan 30 leerlingen? Dan zal de groep gesplitst moeten worden en kan je bij ons twee losse bezoeken inplannen.
  • Groep 8 en klassen van het voortgezet onderwijs hebben een ander thema dan groep 5, 6 en 7.
  • Het bezoek duurt in totaal max 1,5 uur (en dus niet 1 uur; dit is de tijdsduur van het spel, exclusief uitleg en afsluiting). Hou hier rekening mee in de planning.
  • Kom je langs met een klas uit het voortgezet onderwijs? De onderwijsniveaus die worden aangeboden in het formulier (zie ‘groep’) zijn de enige opties waaruit gekozen kan worden. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk om niet te reserveren onder naam van een ander niveau wanneer jouw klas er niet tussen zit.
  • Klik hier voor kostenspecificatie. Er gelden verschillende prijzen voor klassen binnen Regio Eemland en buiten Regio Eemland. Op de bezoekersinfo pagina staat specifiek vermeld om welke gemeenten dit gaat.

Een aantal dagen voordat jullie de Educatieve Escaperoom bezoeken, ontvang je een e-mail ter voorbereiding op het escaperoom-spel. De leerlingen kunnen zo optimaal leren tijdens de escape! Een aantal dagen na het bezoek ontvang je een e-mail met nabespreekpunten voor de klas.

Kalender


Bevestigen