Over het Medialab

Het Medialab van de Bibliotheek Eemland is de specialist op het gebied van wetenschap, techniek en burgerschap. Als innovatieve afdeling zetten wij ons in voor digitale educatie. Wij hebben een ruim en divers aanbod aan producten en diensten voor voorschoolse instellingen, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en andere bibliotheken. Denk aan de ontwikkeling van lesprogramma’s in 21st Century Skills en het aanbieden van workshops, gastlessen, leskisten en cursussen. Deze kunnen op school en/of in onze bibliotheekvestigingen plaatsvinden. Ook organiseren wij regelmatig grote evenementen in het Eemhuis, zoals theatercolleges en de Pubquizstrijd033.

Met een eigen docententeam, eigen ontwikkelaars, een volledige technische dienst en ruim vijf jaar ervaring wordt alles in eigen beheer ontwikkeld. Dit geldt ook voor onze Educatieve Escaperoom!

Tijdens de schoolvakanties biedt het Medialab ook leuke activiteiten voor de jeugd aan in Het Eemhuis. Hou de website van de Bibliotheek in de gaten voor de volgende vakantie! Daarnaast zijn wij te volgen op Instagram.

logo van het medialab van de bibliotheek eemland in amersfoort

CONTACT

Medialab Bibliotheek Eemland
Het Eemhuis
Eemplein 71
3812 PA Amersfoort

medialab@bibliotheekeemland.nl